Mer Mer Skriv ut sida Editera sida

User:Annelie Blomgren

  Innehållsförteckning
  Laddar...

  Jag heter alltså Annelie och har forumnicket Luff.

  Luff var överst på min önskelista i många år - där stod alltså En egen häst, som på så många andra tjejers önskelista när man är hästgalen.

  Så jag fick ju en "egen" häst - en treårig, nykastrerad, oinriden fjording med mååånga ideer. Vi kämpade ihop i många år - med stollaryck rakt in i skogen, galna slädturer både i och över diken, barbackaturer där jag oftast flög av minst en gång blandat med ridturer då vi faktiskt betedde oss som ett vanligt ekipage.

  Luff gav mig massor av erfarenhet - och min far som samtidigt körde ved med Luff i skogen, kupade potatis och tog en fintur då och då lärde mig att det är kuskens inställning som avgör vad som händer. Allt Luff kunde hitta på med mig skulle han aldrig kommit på tanken att göra med pappa.

  Senare har jag jobbat i flera stall med flera olika hästraser, "läst" häst både på Strömsholm och Bollerup och nu för tiden roar jag mig med att bara ha häst. Mer än 35 år med häst har det alltså blivit och det ser ut att bli fler.  Sidan ändrades senast den 20:44, 5 Mar 2011 av Annelie Blomgren
  Visningar: 1716
  Ändringar: 2
  Taggar:
  • No tags
  (Redigera tagg)


  Alternativ.nu | Om handboken | Support