Mer Mer Skriv ut sida Editera sida

Allmänt om olika typer av småskaliga sågverk

  Innehållsförteckning
  För att återgå, måste du jämföra versionen du önskar återgå till med den nuvarande versionen genom att välja båda från versionsarkivet.

  Kombinerad revisionsjämförelse

  Jämför version modifierad 15:44, 1 Dec 2015 av Björn Edlund? med version modifierad 15:48, 1 Dec 2015 av Björn Edlund?.

  ...

  Kedjesågverk är typiskt de billigast sågverken och med enklast konstruktionganska billiga och enkla. De baserar delvis på teknik hämtad från motorsågar. För många sågverksägare är ett kedjesågverk det man börjar med. Normal är det enkelt att transportera och det behöver inte stå uppställt hela tiden. Man kan sätta upp det när/där man vill såga. Kedjor och svärd är relativt billiga i inköp och enkla att underhålla på ett kedjesågverk i relation till band- eller klingsågar.

  ...

  Version från 15:44, 1 Dec 2015

  Denna revision modifierad av Björn Edlund? (Bannlys)

  ...

  Kedjesågverk är typiskt ganska billiga och enkla. De baserar delvis på teknik hämtad från motorsågar. För många sågverksägare är ett kedjesågverk det man börjar med. Normal är det enkelt att transportera och det behöver inte stå uppställt hela tiden. Man kan sätta upp det när/där man vill såga.

  ...

  Version från och med 15:48, 1 Dec 2015

  Denna revision modifierad av Björn Edlund? (Bannlys)

  ...

  Kedjesågverk är typiskt de billigast sågverken och med enklast konstruktion. De baserar delvis på teknik hämtad från motorsågar. För många sågverksägare är ett kedjesågverk det man börjar med. Normal är det enkelt att transportera och det behöver inte stå uppställt hela tiden. Man kan sätta upp det när/där man vill såga. Kedjor och svärd är relativt billiga i inköp och enkla att underhålla på ett kedjesågverk i relation till band- eller klingsågar.

  ...


  Alternativ.nu | Om handboken | Support