Mer Mer Skriv ut sida Editera sida

Gallring

  Innehållsförteckning
  För att återgå, måste du jämföra versionen du önskar återgå till med den nuvarande versionen genom att välja båda från versionsarkivet.

  Kombinerad revisionsjämförelse

  Jämför version modifierad 20:47, 10 Okt 2018 av iAnna med version modifierad 20:49, 10 Okt 2018 av iAnna.

  ...

  Gallringsuttaget variera utifrån den plan man har för beståndet. Ett litet uttag betyder att man måste gå in och gallra flera gånger. Det kan ge högre kvalitet på virket men är dyrare och ökar risken för körskador med röta som följd. Här är det enklast att följa gallringsmallen. Mallen ger ett gallringsprogram som kanske inte alltid är det optimala men det ger ett bra schablonprogramgerettbraschablon program som funkar bra på de allra flesta marker och bestånd.
   

  ...

  Version från 20:47, 10 Okt 2018

  Denna revision modifierad av iAnna (Bannlys)

  ...

  Gallringsuttaget variera utifrån den plan man har för beståndet. Ett litet uttag betyder att man måste gå in och gallra flera gånger. Det kan ge högre kvalitet på virket men är dyrare och ökar risken för körskador med röta som följd. Här är det enklast att följa gallringsmallen. Mallen ger ett gallringsprogram som kanske inte alltid är det optimala men ger ett braschablon program som funkar bra på de allra flesta marker och bestånd.
   

  ...

  Version från och med 20:49, 10 Okt 2018

  Denna revision modifierad av iAnna (Bannlys)

  ...

  Gallringsuttaget variera utifrån den plan man har för beståndet. Ett litet uttag betyder att man måste gå in och gallra flera gånger. Det kan ge högre kvalitet på virket men är dyrare och ökar risken för körskador med röta som följd. Här är det enklast att följa gallringsmallen. Mallen ger ett gallringsprogram som kanske inte alltid är det optimala men det ger ett bra schablonprogram som funkar bra på de allra flesta marker och bestånd.
   

  ...


  Alternativ.nu | Om handboken | Support