Mer Mer Skriv ut sida Editera sida

Hjälp

  Innehållsförteckning
  För att återgå, måste du jämföra versionen du önskar återgå till med den nuvarande versionen genom att välja båda från versionsarkivet.

  Kombinerad revisionsjämförelse

  Jämför version modifierad 18:26, 14 Jan 2015 av Anders Larsen? med version modifierad 12:26, 9 Jun 2015 av Inge Evaldsson?.

  ...

  Eposta en länk I kapitlet uppvärmning vill jag ha med att pelletskamin är ett bra alternativ till direktverkande el, kaminer och kakelugnDu kan skicka en länk till den aktuella sidan, tillsammans med en kommentar, till någon. Antingen anger du epostadressen eller så skriver du bara namnet på personen, om det är någon som är registrerad i handboken. Kan vara bra om man ändrat i en sida och vill ha synpunkter från någon annan författare.

  ...

  Version från 18:26, 14 Jan 2015

  Denna revision modifierad av Anders Larsen? (Bannlys)

  ...

  Eposta en länk

  Du kan skicka en länk till den aktuella sidan, tillsammans med en kommentar, till någon. Antingen anger du epostadressen eller så skriver du bara namnet på personen, om det är någon som är registrerad i handboken. Kan vara bra om man ändrat i en sida och vill ha synpunkter från någon annan författare.

  ...

  Version från och med 12:26, 9 Jun 2015

  Denna revision modifierad av Inge Evaldsson? (Bannlys)

  ...

  I kapitlet uppvärmning vill jag ha med att pelletskamin är ett bra alternativ till direktverkande el, kaminer och kakelugn.

  ...


  Alternativ.nu | Om handboken | Support