Mer Mer Skriv ut sida Editera sida

Fårslakt

  Innehållsförteckning
  För att återgå, måste du jämföra versionen du önskar återgå till med den nuvarande versionen genom att välja båda från versionsarkivet.

  Kombinerad revisionsjämförelse

  Jämför version modifierad 21:21, 10 Okt 2018 av iAnna med version modifierad 06:48, 11 Okt 2018 av iAnna.

  ...

  Häng upp slaktkroppen i en så kallad slaktgalje i djurets bakhasor, på så sätt luftas hela kroppen och man undviker därigenombildas det inte så många stället på kroppen där luften inte kommer åt och man kan därigenom undvika att få fläckar med skämt kött. Kroppen bör hängas upp så att varken marklevande djur eller fåglar kan komma åt den. Kroppen bör heller inte hänga i allt för fuktig luft eller i direkt sol.

  Version från 21:21, 10 Okt 2018

  Denna revision modifierad av iAnna (Bannlys)

  ...

  Häng upp slaktkroppen i en så kallad slaktgalje i djurets bakhasor, på så sätt bildas det inte så många stället på kroppen där luften inte kommer åt och man kan därigenom undvika att få fläckar med skämt kött. Kroppen bör hängas upp så att varken marklevande djur eller fåglar kan komma åt den. Kroppen bör heller inte hänga i allt för fuktig luft eller i direkt sol.

  Version från och med 06:48, 11 Okt 2018

  Denna revision modifierad av iAnna (Bannlys)

  ...

  Häng upp slaktkroppen i en så kallad slaktgalje i djurets bakhasor, på så sätt luftas hela kroppen och man undviker därigenom att få fläckar med skämt kött. Kroppen bör hängas upp så att varken marklevande djur eller fåglar kan komma åt den. Kroppen bör heller inte hänga i allt för fuktig luft eller i direkt sol.


  Alternativ.nu | Om handboken | Support