Mer Mer Skriv ut sida Editera sida

Lamm

  Innehållsförteckning
  För att återgå, måste du jämföra versionen du önskar återgå till med den nuvarande versionen genom att välja båda från versionsarkivet.

  Kombinerad revisionsjämförelse

  Jämför version modifierad 11:48, 12 Apr 2014 av Petter Bergström med version modifierad 21:08, 10 Okt 2018 av iAnna.

  Inte mycket på gården slår synen av en grupp veckogamla lamm som ränner omkring, hoppar högt upp i luften, krumbuktar sig och leker herre på täppan på närmsta upphöjda plats, som till nöds kan vara en gammal snäll tacka som ligger och vilar... Lamm är en stor källa till glädje för betraktaren och inte många bistra miner kan behållas när man ser dem, hur arbetsam vintern än varit.

  ...

  Version från 11:48, 12 Apr 2014

  Denna revision modifierad av Petter Bergström (Bannlys)

  Inte mycket på gården slår synen av en grupp veckogamla lamm som ränner omkring, hoppar högt upp i luften, krumbuktar sig och leker herre på täppan på närmsta upphöjda plats, som till nöds kan vara en gammal snäll tacka som ligger och vilar.. Lamm är en stor källa till glädje för betraktaren och inte många bistra miner kan behållas när man ser dem, hur arbetsam vintern än varit.

  ...

  Version från och med 21:08, 10 Okt 2018

  Denna revision modifierad av iAnna (Bannlys)

  Inte mycket på gården slår synen av en grupp veckogamla lamm som ränner omkring, hoppar högt upp i luften, krumbuktar sig och leker herre på täppan på närmsta upphöjda plats, som till nöds kan vara en gammal snäll tacka som ligger och vilar. Lamm är en stor källa till glädje för betraktaren och inte många bistra miner kan behållas när man ser dem, hur arbetsam vintern än varit.

  ...


  Alternativ.nu | Om handboken | Support