Mer Mer Skriv ut sida Editera sida

Kulturmjölk/Surmjölk

    Innehållsförteckning
    För att återgå, måste du jämföra versionen du önskar återgå till med den nuvarande versionen genom att välja båda från versionsarkivet.

    Kombinerad revisionsjämförelse

    Jämför version modifierad 20:49, 30 Jan 2012 av Anette Eriksson? med version modifierad 17:16, 12 Okt 2018 av iAnna.

    Med kulturmjölk eller surmjölk menas naturligtvis ej mjölk som blivit dålig utan detta syftar på mjölk till vilken det tillsatts syra, oftast med hjälp av en bakteriekultur, dels med syftet att ändra mjölkens konsistens och smak men främst för att förlänga dess hållbarhet. Det är alltså inte mjölk som har blivit dålig.

    ...

    Version från 20:49, 30 Jan 2012

    Denna revision modifierad av Anette Eriksson? (Bannlys)

    Med kulturmjölk eller surmjölk menas naturligtvis ej mjölk som blivit dålig utan detta syftar på mjölk till vilken det tillsatts syra, oftast med hjälp av en bakteriekultur, dels med syftet att ändra mjölkens konsistens och smak men främst för att förlänga dess hållbarhet.

    ...

    Version från och med 17:16, 12 Okt 2018

    Denna revision modifierad av iAnna (Bannlys)

    Med kulturmjölk eller surmjölk menas mjölk till vilken det tillsatts syra, oftast med hjälp av en bakteriekultur, dels med syftet att ändra mjölkens konsistens och smak men främst för att förlänga dess hållbarhet. Det är alltså inte mjölk som har blivit dålig.

    ...


    Alternativ.nu | Om handboken | Support