Mer Mer Skriv ut sida Editera sida

Tibetansk kefir

    Innehållsförteckning
    För att återgå, måste du jämföra versionen du önskar återgå till med den nuvarande versionen genom att välja båda från versionsarkivet.

    Kombinerad revisionsjämförelse

    Jämför version modifierad 19:40, 17 Sep 2020 av iAnna med version modifierad 19:45, 17 Sep 2020 av iAnna.

    ...

    Lägg grynen i mjölk. Efter två dagar är kefiren klar!

    Grynen lever på laktos. Bästa mjölken att göra kefir med, är mjölk direkt från konekologisk ohomogeniserad lantmjölk.
    Blanda gärna mjölken med ekologisk grädde för att få en krämigare och mer mättande kefir.

    Kefirgryn är en symbios mellan goda bakterier och jästsvamp, och ser ut lite som keso.

    ...

    Andra ändringar:

    1. /body/div[6]/div/div/div/p[2]/a/@class: " external""external"
    2. /body/div[6]/div/div/div/p[3]/a/@class: " external""external"

    Version från 19:40, 17 Sep 2020

    Denna revision modifierad av iAnna (Bannlys)

    ...

    Lägg grynen i mjölk. Efter två dagar är kefiren klar!

    Grynen lever på laktos. Bästa mjölken att göra kefir med, är ekologisk ohomogeniserad lantmjölk.
    Blanda gärna mjölken med ekologisk grädde för att få en krämigare och mer mättande kefir.

    Kefirgryn är en symbios mellan goda bakterier och jästsvamp, och ser ut lite som keso.

    ...

    Version från och med 19:45, 17 Sep 2020

    Denna revision modifierad av iAnna (Bannlys)

    ...

    Lägg grynen i mjölk. Efter två dagar är kefiren klar!

    Grynen lever på laktos. Bästa mjölken att göra kefir med, är mjölk direkt från kon.
    Blanda gärna mjölken med ekologisk grädde för att få en krämigare och mer mättande kefir.

    Kefirgryn är en symbios mellan goda bakterier och jästsvamp, och ser ut lite som keso.

    ...


    Alternativ.nu | Om handboken | Support