Tibetansk kefirInnehållsförteckningFör att återgå, måste du jämföra versionen du önskar återgå till med den nuvarande versionen genom att välja båda från versionsarkivet. Kombinerad revisionsjämförelse... Lägg grynen i mjölk. Efter två dagar är kefiren klar! Grynen lever på laktos. Bästa mjölken att göra kefir med, är mjölk direkt från kon Kefirgryn är en symbios mellan goda bakterier och jästsvamp, och ser ut lite som keso. ... Andra ändringar:
Version från 19:40, 17 Sep 2020... Lägg grynen i mjölk. Efter två dagar är kefiren klar! Grynen lever på laktos. Bästa mjölken att göra kefir med, är Kefirgryn är en symbios mellan goda bakterier och jästsvamp, och ser ut lite som keso. ... Version från och med 19:45, 17 Sep 2020... Lägg grynen i mjölk. Efter två dagar är kefiren klar! Grynen lever på laktos. Bästa mjölken att göra kefir med, är mjölk direkt från kon. Kefirgryn är en symbios mellan goda bakterier och jästsvamp, och ser ut lite som keso. ... |
|