Kulturmjölk/SurmjölkInnehållsförteckningFör att återgå, måste du jämföra versionen du önskar återgå till med den nuvarande versionen genom att välja båda från versionsarkivet. Kombinerad revisionsjämförelse... Blanda kefirgryn med ohomogeniserad lantmjölk och låt stå i en glasbunke. Börja Står den Efter 48 tim är laktosen uppäten av kefirgrynen. Sila av och häll på ny mjölk. ... Version från 17:16, 12 Okt 2018... Blanda Står ... Version från och med 17:22, 12 Okt 2018... Blanda kefirgryn med ohomogeniserad lantmjölk och låt stå i en glasbunke. Börja med en mindre mängd mjölk, tex 5 dl för att lära dig hur snabbt den fermenterar och anpassa sedan mjölkmängden efter eget tycke. Står den mer än 24 timmar börjar den dela sig i kefir och vassle. Vasslen är bra för både huden och magen. Efter 48 tim är laktosen uppäten av kefirgrynen. Sila av och häll på ny mjölk. ... |
|