Mer Mer Skriv ut sida Editera sida

Rökning

    Innehållsförteckning
    För att återgå, måste du jämföra versionen du önskar återgå till med den nuvarande versionen genom att välja båda från versionsarkivet.

    Kombinerad revisionsjämförelse

    Jämför version modifierad 20:59, 9 Mar 2015 av Sven Fredriksson? med version modifierad 21:05, 9 Mar 2015 av Sven Fredriksson?.

    ...

    Varmrökt kött och fisk håller sig ungefär 1 vecka i kylskåp eller jordkällare. Varmrökt torkat kött kan hålla uppemot en månad om det förvaras torrt, mörkt och svalt. Detta gäller företrädesvis tunna stycken, till exempel ölkorv.Bla

    ...

    Kallrökt kött kan, under förutsättning att det förvaras rätt, hålla i flera månader och om det lufttorkas ökar hållbarheten ytterligare. Även detta skall förvaras torrt, mörkt och svalt. Under bra förhållanden kan kallrökt och lufttorkad skinka hålla i flera år.

    ...

    Version från 20:59, 9 Mar 2015

    Denna revision modifierad av Sven Fredriksson? (Bannlys)

    ...

    Bla

    ...

    Version från och med 21:05, 9 Mar 2015

    Denna revision modifierad av Sven Fredriksson? (Bannlys)

    ...

    Varmrökt kött och fisk håller sig ungefär 1 vecka i kylskåp eller jordkällare. Varmrökt torkat kött kan hålla uppemot en månad om det förvaras torrt, mörkt och svalt. Detta gäller företrädesvis tunna stycken, till exempel ölkorv.

    ...

    Kallrökt kött kan, under förutsättning att det förvaras rätt, hålla i flera månader och om det lufttorkas ökar hållbarheten ytterligare. Även detta skall förvaras torrt, mörkt och svalt. Under bra förhållanden kan kallrökt och lufttorkad skinka hålla i flera år.

    ...


    Alternativ.nu | Om handboken | Support